12 iunie 2011

Un alt inceput

   
ora:23:56
ascult: tatu - "Little people"
simt: incertitudine

 Nu are sens sa ma prezint din nou .Mai am un blog, poate il veti descoperi si nu vreau sa cititi acelasi lucru de doua ori .E adevarat ca nu stiu daca voi avea macar 2 cititori , pentru ca de data aceasta nu imi stie absolut nimeni blogul .
 Am decis sa imi fac altul pentru ca cineva din apropierea mea mi-l stia , in plus, cum am citit intr-o carte in care cineva a spus ca un nou jurnal este  ca o noua viata, pentru mine, un nou blog este o noua atitudine .
 Vreau un blog pe care sa nu imi fie teama sa spun totul, absolut totul stiind ca cineva m-ar putea intreba ce se petrece .Bineinteles ca voi continua sa scriu pe vechiul meu blog,pentru ca nu vreau sa scriu aici si aberatiile mele.

 Am ales titlul blogului " Viata - un cerc al minciunuilor" deaorece , traim in minciuna .Ni se spun cele mai mari minciuni de cand ne nastem, pana cand murim ."Cei mari" incearca sa ne minta si la randul lor sunt mintiti . Ni se ascund multe lucruri si suntem "invatati " multe lucruri , dar nimic nu este adevarat.

 URL-ul este " e tot una" pentru ca, indiferent ca suntem homosexuali , criminali, curve de lux , cersetori sau traim ca niste oameni cinstiti si cu frica de Dumnezeu , tot acolo ajungem .Tot asta se intampla, tot suferim, tot plangem , tot suntem "imbratisati" de vicii , tot avem cosmaruri si vise frumoase . E tot una! 

 Acum, poate toti va veti intreba cateva chestii . Cum ar fi :

-cati ani am? Cati imi dati ?
-cum te numesti? Imi puteti spune L. 
-de unde esti? Din aceasi lume ca si voi .


*


 Am inima stransa si nu stiu de ce.Simt teama in suflet si as vrea sa ma duc dincolo sa ii spun ca simt ca ceva nu e in regula .E ca si cand m-as ascunde , ca si cand as simti ca urmeaza sa vina cineva si sa imi faca rau , sau sa imi dea o veste proasta E ca o premonitie.Cu totii avem premonitii , dar sunt unii care sunt suficient de atenti pentru a le observa, si unii care sunt ignoranti . "Piatra de pe inima" se numeste premonitie. 

Am facut o pauza de la scris .Mi-am revenit . 

 E destul de straniu cum de mi-am revenit intr-un timp atat de scurt, dar cred ca stiu care e secretul . 

 Cam atat pentru inceput . 

 O viata frumoasa,
L.

Un comentariu:

  1. Draga mea, ma bucur pentru ca ai gasit puterea de a fi sincera cu tine si cu lumea. Eu voi fi mereu langa tine si, daca vrei, iti voi pastra anonimatul :)

    RăspundețiȘtergere