5 iulie 2011

Indiferenta

ora:03:55
ascult:Seether - "Love her"

 Astazi mi s-a spus ca sunt: indiferenta,egoista,nesimtita.Si rea,indirect.

Egoista sunt, intr-adevar.Mereu am stiut-o.Imi place sa ajut oamenii, insa totodata imi pasa foarte mult si de mine.Uneori poate ca pun binele meu in fata binelui altuia si nu am facut anumite lucruri pe care trebuia sa le fac.Asta dovedind ca intr-adevar sunt egoista.
Nesimtita.As spune mai degraba tupeista.Nu imi place ca cineva sa aiba ultimul cuvant de spus, indiferent de statut, varsta, sau de cat de vinovata sunt.Sunt orgolioasa.

Am multe alte defecte insa, indiferenta nu sunt.Mereu mi-a pasat de ce s-a intamplat cu cei din jurul meu.In interiorul meu, anumite fapte au starnit reactii puternice, chiar daca in exterior chipul mi-a ramas neschimbat. 
De multe ori nu iau masuri.Sunt genul de om care sta si asteapta.Care lasa lucrurile sa curga de la sine.Insa mereu mi-a pasat.M-am gandit la solutii si la cum ar fi fost daca as fi intervenit cu ceva.Mereu m-am simtit vinovata cand mi s-a reprosat ca am ranit. Insa, din orgoliu sau din teama, nu am recunoscut.
Indiferenta e doar un alt mod de a ma proteja, de a nu lasa oameniis a imi patrunda in minte.Da, sunt vinovata!Sunt egoista,orgolioasa,poate chiar si nesimtita.Tupeista, rea, insa niciodata indiferenta.
Dar...asta nu va sti niciodata.
L.

2 comentarii:

  1. Toti suntem egoisti, rai, nesimtiti, orgoliosi si indiferenti la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, citind asta, mi-am adus aminte ca si eu am fost acuzata de indiferenta, de un om la care, tineam si tin enorm... Oare unii chiar nu vad cata importanta le dam??? :-??

    RăspundețiȘtergere