12 iulie 2011

Persoane intersante -> "definitie"

E oarecum frustrant sa intalnesc persoane interesante, care sa imi placa, sa imi doresc sa imi dau seama cum sunt cu adevarat, care sa imi ramana in minte si , poate chiar sa ajung sa tin la acele persoane, pentru ca , dupa ceva timp , sa observ ca defapt nu au facut nimic altceva decat sa joace un rol permament.

Ce inteleg eu prin persoane interesante?Persoanele care sunt altfel decat ceilalti.Carora nu le este teama sa isi spuna parerea, chiar daca ar putea fi acuzate ca nu au bun-simt, carora nu le este teama sa faca ceea ce vor, cand vor, si cum vor.Insa, asta e o categorie.Cealalta categorie o constituie persoanele interesante aparent calme, care dau o impresie gresita la prima vedere insa, in timp, observi ca sunt altfel decat te-ai fi asteptat.Ambele categorii sunt extrem de complexe.Bineinteles, niciodata nu iti vei da seama cum este o persoana care apartine uneia dintre categorii.Sau, daca vei reusi, o vei face dupa mult timp, cu multa rabdare, si cu sacrificii.

Bineinteles ca aceste persoane nu au numai calitati.Sunt de obicei extrem de incapatanate si pot fi cele mai negativiste persoane pe care le-ai cunoscut vreodata.Totusi, pe masura ce trebuie sa ai mai multa rabdare cu ele, te intriga mai mult.Vrei sa aflii mai multe despre ele.

Rezultatele pot fi urmatoarele: Dupa ce ti-ai dat seama cum e una din aceste persoane, toata "vraja" se rupe.In momentul acela, acea persoana nu mai reprezinta niciun interes pentru tine.Sau, celalalt rezultat: te dai batut, fara sa iti dai seama vreodata cum e cu adevarat acea persoana.

Ce rezultat prefer eu?Al 2-lea, bineinteles.Un puzzle, dupa parerea mea, capteaza mai mult interesul unei persoane, nerezolvat.

Un comentariu:

  1. Sa ma consider si eu interesanta deci? ;))
    Ma rog, eu sunt o categorie separata, daca sunt, pentru ca eu sunt aia non-conformista, dar deschisa, care te lasa sa o cunosti dupa ce isi da seama ca esti in regula.

    RăspundețiȘtergere