2 septembrie 2011

Moscova

 Mi-as dori sa fiu in Rusia acum.Mereu mi-a inspirat o tara mare, plina de reguli, cenusie in care toti sunt mult prea patrioti, ca sa zic asa. Si totusi...mereu mi-a inspirat si multa eleganta, pe langa infinita falsitate. 
 Mi-as dori sa fiu intr-un apartament mare, luminos, cu tapet cu modele victoriene, bej.Sa fiu la etajul 10 si totul sa aiba  un aer aristocratic.Aparatura sa fie ascunsa.Sa fie...ca o intoarcere in timp.
 Mi-as dori sa am o biblioteca imensa cu tot felul de carti aranjate dupa genui: drama, romantic, horror,etc. Ce? Surprins/a ca citesc carti si ca nu sunt o tarfa in devenire care citeste doar numere de telefon?Sunt o tipa normala.Nu, nu normala-cum-ar-vrea-societatea ci normala-in-felul-meu. 
 Vreau sa am perdele albe, cu draperii din catifea ...sau orice alt material care sa-mi placa.Mi-as dori sa am o pisica neagra si una alba.Yin si Yang.Lumina si intunericul in varianta felina.Ambele sa fie Turkish Angora.
 As vrea sa am o camera mare care sa fie sala de mese.O masa dreptunghiulara, lunga cu un candelabru deasupra.Mi-as dori sa am un balcon in stil italian de unde sa vad tot orasul luminat seara, cu luna deasupra. 
 Asta, ar fi refugiul :un apartament in Moscova.


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu