27 octombrie 2011

O alta postare amestecata

"Pretending" - HIM

Astazi am avut o stare ciudata pret de cateva secunde. Eram in timpul orelor, spre sfarsit si, pentru cateva clipe m-am gandit "Hey!Stai putin! Tu esti la scoala! De ce stai atat de aplecata, aproape sub masa?! Nu stii nimic despre profesoara asa. Uita-te la caietele tale!De ce desenezi in ora?! Ce-i cu machiajul, ce-i cu bratara cu cranii?!" "Si ce daca sunt la scoala?Asa vreau eu sa vin.Scoala nu e pentru mine.Prea multe reguli.Ah, si nici nu pot chiuli, daca e sa ma iau dupa scoala. Mai bine rennunt.Daca ar fi dupa mine, as renunta si as face ceva in domeniul artelor." 
  Dupa care, am revenit la normal.M-am gandit la asteptarile pe care le au ceilalti de la mine, la faptul ca, eu mereu am vazut clasa ca pe o familie, la faptul ca de scoala depinde viitorul meu...Singurul moment de luciditate in ceea ce priveste scoala, a disparut in cateva clipe.Si nu regret.Lasa-ma sa vad lucrurile prin prespectiva mea.Realitatea e plictisitoare, urata.Nu imi place. 
Tocmai am terminat de citit un fan fiction in care era vorba despre un inger care se indragosteste de un demon.Both of them male.Ficul foarte , foarte bun. Autoarea a descris foarte bine totul. La un moment dat , am simtit ca ametesc , din cauza ca ma puneam in pielea personajelor.Well...I guess I`m romantic...
"Gone with the SIN" - HIM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu