7 octombrie 2011

Stari

 Am o stare foarte ciudata in seara asta.Poate e din cauza a ceea ce ascult.Ideea este ca, am recunoscut azi ca nu mi-ar pasa daca as muri maine.Nu, nu s-a intamplat ceva dezastruos cu mine si gata  devin toata EMO si ma sinucid.Doar..ma simt lipsita de emotii.Mereu mi-am dorit sa fiu lipsita de emotii, insa nu m-am gandit nicodata ca in momentul in care voi reusi asta, voi fi asa.
  In momentul asta vorbesc cu cineva care inseamna foarte mult pentru mine si nu mi-ar strica sa am o altfel de atitudine fata de conversatia asta.Da, imi pare rau, putin, putin de tot.Si e total diferit fata de cum obisnuia sa fie.
 Am vorbit despre credinta -pe care cred ca incep sa mi-o pierd.Sunt recunoscatoare ca traiesc, totusi, ca e totul bine, insa, mi se pare ca se intampla prea multe lucruri rele in lumea asta ca sa cred ca totul va fi bine si frumos si un orasel roz si luminos se va inalta si acela va fi noul inceput! Am vorbit despre Apocalipsa si altele...
 Si despre tigari, se pare.Nu, nu renunt.Nu am de gand sa renunt la nimic.Stiu ca anumite lucrui nu-mi fac bine, dar asta nu inseamna ca vreau sa renunt la ele.Cine spune ca vreau sa duc o  viata supusa, de sfant?
  Se pare ca , in ultima vreme redescopar ca sunt privita cu ochi rai de catre ..toti :)). De rahatii aia facuti la indigo din lumea asta imputita care ma inconjoara. De aia care se cred  mari si tari ca au bagat copilu` minune pe telefon si ca poarta pantofi de firma.Jur ca imi doresc sa ma duc cu geaca din imitatie de piele [sunt contra pielii adevarate] si cu un tricou pe care sa  scrie sex pistols si cu blugii mei rupti la scoala si sa bag numai MUZICA DE SATANISTI dupa cum a spus unul, in radioul scolii!
 Cu toate ca , in ultima vreme ma intereseaza moda.Dar nu conteaza..Prea multa superificalitate, unde mai sunt eu in lumea asta de roboti?

2 comentarii:

  1. Esti chiar aici, pe blog, dar stim ca nu e suficient. Afirma-te si arata ce poti, nu ii mai fie frica. Lasa timiditatea de-o parte pentru o zi. Macar pentru o zi spune-ti ca toate regulile (in afara de cele de circulatie, pentru ca nu vreau sa mori) sunt facute pentru a fi incalcate. Cu tupeu, te rog!

    RăspundețiȘtergere