7 decembrie 2011

Ce dracu?

 Joan Jett - " Do you wanna touch me?"

 Geniala autobiografia lui Cherie Currie! Am gasit aici excat ceea ce voiam sa gasesc de ceva timp.Tot ceea ce inseamna rock`n`roll si libertate pe care crede ca o are un adolesecent. Ma vad in ea...
 Cu toate ca, Cherrie nu avea nicio problema daca era privita ca o ciudata,Ii placea asta, o facea sa se simta puternica.Normal, ca fana a lui David Bowie, considera "the more, the better." Dar eu.... eu am doua laturi: prima este cea in care incerc sa ma adaptez, sa socializez cu orice persoana si a doua este cea in care imi place sa fiu total diferita.Si ma refer pana si la imbracaminte si machiaj! :)) Cherrie scria in carte ca ea creease acel "Cherrie-thing" , creatura aia care nu era ea si ca ea cea vulnerabila era ascunsa undeva in interiorul ei. Asa si cu mine.... numai ca eu am pana si un nume pentur acest eu-thing. Exact ca o masca: una care se confunda atat de tare cu actorul incat , uneori uit cine ar trebui sa fiu si ma intreb dac anu cumva personajul pe care il joc sunt eu cu adevarat.
 De aceea am tipat in seara aceea. Pentru ca imi exploda capul , pentur ca o parte din mine imi spunea " sacrifica-te! fa ceea ce TREBUIE sa faci , TREBUIE sa iti peste, TREBUIE sa fii cea care vrea sa fii" si ceallata parte imi tipa "nu pot!!! mai bine mor decat sa fiu ceva ce nu sunt. Nu voi mai fi niciodat ala fel, sa stiu de bine ca mor dracului dar eu nu mai pretind ca duc o viata de sfanta , ca gandesc ca o sfanta si ca ma comp;ort ca una! Trebuie  sa se accepte odata pt totdeauna schimbarea asta." Si, bun, poate este varsta, Cu toate ca cineva mi-a spus  ca zodia mea, odata ce decide sa se schimbe, nu revine la ce a fost :)).

 Dar inca nu am luat o decizie. Inca nu stiu cum sa fiu, ce sa fac, pe cine sa multumesc. Fac tot posibilul dar ma sitm de parca sunt putin din toate si nu vreau asta. Nu vreau gri, vreau alb sau negru!
  As vrea sa ma pot duce in trecut, sa ma nasc din nou si sa incep sa ma catar pe toate gardurile in loc sa ma joc cu papusile sub masa, sa dispar zile la rand de acasa dupa care sa ma intorc in loc sa fiu prea sincera , sa incep sa ascult rock de la o varsta fff frageda si sa fac toate lucruile pe care nu am avut tupeul sa le fac. Dar lucruile trebuie sa se schimbe... inca nu e prea tarziu! Doar trebuie sa ma decid...

Si, sincera sa fiu, daca stau mai bine s ama gandesc, ma simt mai bine atunci cand sunt in latura asta dark.Daca as reusi sa fiu asa, dar sa raman cu acest suflet de arist , ar fi perfect .Fuck it! Asa vreau sa fiu!

 Thanks Cherie! xD

 "I hate myself for loving you" Joan Jett

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu