18 decembrie 2011

Revelatie

Deep Purple - "Smoke on the water"

Am avut o "revelatie: acum cateva minute. Cu ceva timp in urma, am purtat o discutie cu cineva si m-a facut sa realizez ca are dreptate si ca, nimeni nu te ajuta daca ai probleme, ca cel mai bine este sa ti le rezolvi de unul singur. In fond, nu vrei sa pari o persoana neajutorata, retardata care nu e in stare sa se gandeasca la o solutie si cere ajutorul celor din jur, sa vada ce-i pica.Bineinteles, asta o spun doar din cauza negativismului si ironiei din mine.Persoana cu care am discutat e mai logica decat voi fi eu vreodata.

Se spune ca, familia iti este mereu aproape.Ca, daca ai probleme, ei te vor sprijini si te vor ajuta sa treci peste ele.Vai, cat de telenovelistic suna!In realitate, familia nu face altceva decat sa se gandeasca la ce sa-ti faca atunci cand vor pune mana pe tine, sa te judece , sa spuna mai departe, ca un lant nesfarsit de morale si de "lectii" pe care ei considera ca trebuie sa le inveti.

Nu, in realitate, cel mai bine este  sa te gandesti de unu` singur cum dracu sa iesi din porcaria in care te-ai bagat/pe care ai creeat-o. De azi inainte, nu ma mai plang, nu mai comentez, nu ma mai deschid, nu mai cer ajutorul.Gata, c`est fini.Daca tot am decis sa cred in mine, macar sa o fac asa cum trebuie ca nu vine nineni cu un zambet din ala tamp pe fata sa ma intrebe ce am patit si sa stea cu mine sa ma ajute sa gasim o solutie. Maybe in a parallel Universe .

Un comentariu:

 1. familiile in general sunt ciudate.stii tu,discutia noastra despre generatii.
  people living together 'cause they had sex and then it was too late for an abortion.not all the time but it happens often enough:))
  sau pur si simplu nu sunt pregatiti,poate chiar si constienti de lucrul asta,dar tot se hotarasc sa faca un copil...2,3,4 sau 5.
  si chiar daca incepi normal,frumos si pregatit life will still fuck you.
  De murit o sa mori singur,poate o sa planga cineva 1 luna sau 2 dupa tine,dar apoi esti dat uitarii si dupa un timp nimeni nu va mai stii macar ca ai existat.
  And now I shall end my 'philosophical' mood:))

  RăspundețiȘtergere