19 decembrie 2011

"Sunt un masochist: traiesc in Romania" - Spitalele

Urma - "Dirt shine"

Astazi am fost la cabinetul medical pentru ca imi trebuia o scutire.Eu nu merg decat o data pe an la cabinet [ca la spital nu merg deloc.]: pt. scutire.
 Imi place cabinetul.E locul cel mai recomandat pentru a intalni oameni de toate clasele sociale , cu caractere diferite.

 Bineinteles, doctorita a intarizat o ora, dar a fost OK pentru ca asa am avut ocazia de a studia aceste personaje incantatoare.
In spitale, vom gasi urmatoarele tipuri de persoane:

1.Casnica din clasa de mijloc, de obicei ...plinuta [ca sa fiu politicoasa], cu haine vechi de cativa ani si care are cam doi copii. Calitate: probabil rabdarea...
2.Mama tanara , cu un singur copil, pusa la 4 ace intotdeauna. E ingrijita si are o oarecare asprime pe chip, bineinteles, fara rabdare.
3.Tatal grijului.Cu asta am spus tot.
4.Copilul care, din plictiseala, se preface ca verifica ceva pe telefon.De obicei, suparat pe mama, isi da ochii peste cap destul de des.
5.Liceeanca adaptata perfect secolului XXI: unghii mari, haine , probabil din mall, telefon cu touch screen, "placuita" si "blonzita", cu genele incarcate de rimel.De obicei, sprancenele sunt pe undeva prin mijlocul capului si are cateva straturi de "ciment " pe fata. Asta de azi avea sprancene naturale si nu am vazut sa fi avut  ciment.Ma mir.

Am simtit cum ma imbolnaveam cat asteptam.Dammit,. bine ca nu trb sa ma mai duc anul asta!
 Simteam nevoia sa scriu despre asta.Am facut postarea in mintea mea cat asteptam sa vina doctorita.

Un comentariu:

  1. Imi place liceeana :))
    Ah, si copilul suparat pe ma-sa.. ala sunt eu, in varianta feminina

    RăspundețiȘtergere