9 februarie 2012

It`s arma-goddamn-mother-fucking-geddon!

Marilyn Manson - "Personal Jesus"

 Hai sa ne gandim putin la lumea in care traim: blocuri gri, comuniste in care stau porci grasi in fata televizorului cu parul crescandu-le pe corp incat mai au putin si seamna cu niste maimute. Ketchupul le curge din coltul gurii si ochii le sunt deja inrositi de la statul si privitul de filme porno pentru ca nu-si permit altceva!
 Eleve de liceu care incep sa semene cu niste figurine din ceara, cu fuste scurte si corpul plin de celulita , cu colaci in jurul burtii, "fete de rate", placuite si blonzite.Stau intr-o clasa in care miroase a bocani nespalati, hamburgeri si transpiratie.Apoi se duc inapoi acasa si stau vreo cateva ore pe Facebook gandindu-se la curva care se fute cu ala-caruia-nu-ii-va-spune-niciodata-ca-il-place-din-lasitate-sau-orgoliu. Cand stau si ma gandesc la ce e in jurul nostru imi vine un tablou ciudat in minte: doi oameni cu capete de porci au ate legate de degete si ii controleaza pe altii cu capete de peste, care ii controleaza pe cei cu capete de boi, care ii controleaza pe cei cu capete de caine, care nu controleaza nimic. Imi imaginez cladiri deasupra carora sunt nori plumburii.In jur se simte un miros intepator care vine de la fabricile care au ajuns sa faca experimente pe oameni.Pot vedea asta pentru ca oamenii se tin de nas.
 Din apartamente iese noroi, geamurile sunt manjite ,prafuite, panze de paianjeni se revarsa metrii la rand. La iesirea din bloc, sunt aurolaci care trag pe nas ce mai gasesc.Din pacate pentru ei, drogurile bune au fost deja consumate de miliardarii care sunt stresati ca le-ar putea fi furati banii, de celebritati si de guvern. Alea bunisoare de bancheri si de patroni.Alea mai rele de angajatii care castiga zeci de milioane pe luna dar nu le ajung banii pentru ca i-au cheltuit pe jocuri de noroc si prostituate. Somerii  si cei platiti prost sunt, bineinteles, aurolacii.Astora nu le mai ramane decat prenandez.

 Inca o chestie pe care o vad sunt copii care au crescuti pe ei spini, coarne, vene iesite inafara, copii din care ies fum.Acei copii care ar fi fost buni de aruncat in canale. Why not to tear apart a woman`s heart?Why not to tear her child apart?This world has nothing good to offer them.Nothing but mud and dust. Nothing but sadness and cold.Nothing but grey and old.
 Why not fuck and kill? Get AIDS, fuck, get her pregnant, give ger aids, kill her baby, kill her than fuck again and die,

We shoul get out in the street and scream until our lungs burst , until we feel our throats burning like the depths of hell, we should sing, we should wish to" BREAK FREE". We shoul tear the chains apart, open our eyes, take off our animal heads, get out of the shit we`re in!

 Nothing but mud.Mud in wich lay old people.Our grandparents, our parents, the future us.
 Dust. Teenagers covered by dust.But they are free! They can be whoever they want to be.They are nothing but maggots yet, living on the parnets` back. They can get drunk and smoke pot without anyone telling them anything. They don`t give a shit about their parnets` opinions anyway. They beat up their parents and then kiss them and ask for money. They dream of MILFS. They are the normal kids, the rockers, the punkers, the gothics, the emos, the Japanese, the Americans, the Africans. us!
They are the Christians, the Atheists, the Satanists, the Nihilists, the the the the the...! Thsoe who wonder, those who don`t give a damn.Those who hope for a better world.Those who commit suicide.

 Nimic nu mai e apreciat in ziua de astazi.Incep sa cred  din ce in ce mai mult ca viziunea lui Emil Cioran asupra lumii e impartasita de mai multi oameni decat as fi crezut. Ar fi in stare sa descrie un trandafir ca fiind un rahat. Hai sa zicem, poate dragostea mai merge descrisa ca un rahat, poate ca viata in general, dar de ce dracu nu apreciaza arta?
 Una din formele mele favorite de arta este arta grotescului [nu stiu daca asa se numeste, doar asta vad eu.] :un candelabru construit din cranii, de exemplu.
 De ce nimeni nu acorda importanta si partii urate din viata si sa incerce sa o considere frumoasa? Pe langa un rasarit de soare, roua de pe un crin, zambetul unui copil, mai e si semi-intunericul dintr-o camera, un corp al unei balerine,plin de rani, de oase iesite inafara, Ridurile de pe fata unei femei batrane, Bataturile de pe mainile unui culagator,noroiul dintr-o balta...


 Animale.Am vrea sa fim animale.Nu suntem altceva decat niste mici viermi care spera totusi ca sunt omizi si ca vor evolua.Avem valuri pe ochi.Avem catuse legate de maini, Ne ies gandaci din guri.Ne ies fire albe din cap si mizerii din creier.Mainile noastre nu mai creeaza decat paianjeni.


 *Hold a prayerful smile for the picture *
Motherfuckers never liked me then 
And they sure won't like me now 
Try to drag me down in your cliche 
You fake your picture, fake your face
So I find all my pleasure in your misery, yeah 
                               ["Better of two evils" - M.M.]
Nu, inca imi place viata, inca imi place frumosul, inca imi plac oamenii, dar uneori nu strica sa mai acorzi importanta si partii gri din viata , pentur ca poti gasi si acolo frumusete. 

To sum up, it`s  arma-goddamn-mother-fucking-geddon!!! [asa a inceput totul, de la o melodie de M.M.] 

   

Un comentariu:

  1. Ah.. multi oameni nu apreciaza arta. Sobolanii sunt draguti, lipitorile, serpii, panzele de paianjen prin camerele intunecoase si parasite.. Intr-o zi am inceput sa ascult Lacrimosa de la Mozart. Daca m-ar fi vazut cineva, sigur ar fi zis ca sunt "demodata", sau ca muzica aia e plictisitoare/veche/de inmormantare blah blah. I don't get excited when I see an iPhone 4S.. I get excited when i see a pen, a painting brush, a book.. Toate persoanele pe care le cunosc, in afara de maxim 5, zic ca cititul e plictisitor, "pentru tocilari", demodat, naspa. Iar aici as putea zice ca pana si exprimarea e gresita. Nu le place sa citeasca anumite carti, ca daca nu le-ar placea cititul, le-ar fi imposibil traiul. citesti numele aliemntelor, citesti la scoala, faci teme etc.
    Chestiile astea ar trebui apreciate mai mult.. de mai multi oameni.

    RăspundețiȘtergere