6 februarie 2012

Putting holes in happiness

Marilyn Manson - "Putting holes in happiness"


 Pasi nostri murmurand cand ating zapada, frigul care ne face sa ne simtim oameni din nou, orasul care pare luminat de flacara unei lumanari si cerul, aprins, rosu, amenintator, imens, urmarindu-ne secunda cu secunda.
 Nu realizez prea mult ce fac in momentul acela.Vorbeste, eu o ascult, incerc sa ii dau sfaturi si ma doare suferinta ei.Ea e stresata, grabita, absenta, rece si totusi...atat de apropiata mie in acel moment...
Trec oameni, asemeni umbrelor, fiecare gandindu-se la mai multe lucruri nocive, la cum sa supravietuiasca, la cum sa scape de frig....ea la cum sa scape de probleme, numai eu admir luminile,ne ascult pasii, studiez gheata, fumul, albastrul infinit ce se metamorfozeza intr-un gri spalacit, ca si cum cerul ar fi acoperit de o panza, ca si cand noi nu ar trebui sa il vedem, sa avem acces la el.
 Oare de ce ne este teama uneori sa recunoastem cine suntem, sa ne strigam cu voce tare greselile, sa ne cerem iertare?Oare e mai usor sa traiesti o viata de damnat decat o clipa, dupa care stii ca ar veni fericirea?Ne complicam..poate ca ne meritam soarta....incapacitatea de a ne rapara greselile...

S-a terminat.Ne indreptam inapoi, spre rutina.Ma intalnesc cu un chip cunoscut, unul plin de probleme, ca toate celalte, unul pe care il admir si ma bucur.As fi vrut sa stam mai mult de vorba, dar timpul si frigul cel putin mie nu imi permite.

 Sunt acasa.Melodia lui Marilyn Manson inca imi alearga prin cap.Da, Marilyn Manson cel briliant, cel psihopat, cel relaxant, cel invoirator, cel de neinteles a carui muzica o admir atat de mult.Ma face sa vad lucrurile diferit, ma face sa filozofesz muzica lui.
  Poate ca de asta ma intalnesc destul de des cu acelasi subiect: moartea. Oare merita? Oare merita sa traiesti pentru altcineva ca dupa aceea sa iti doresti sa mori, atunci cand il pierzi?Ce sens are sa gasesti in altii motive de a trai cand le poti gasi in tine?Si sunt infinite!Inteleg, dar nu vreau sa accept... Nu vreau sa ma gandesc ca sunt unii oameni care ar renunta la ei pentru altii, ca dupa aceea sa o ia de la capat, sa uite de cel iubit cand mor, sa traiasca o noua viata in care s-ar atasa din nou si sa gandeasca la fel!

 Astazi nu va mai fi rutina.Astazi citesc din "Exorcistul" si ma uit la "Sweeny Todd." Astazi imi scriu si mananc bine.M-am zgariat si sangele mi s-a uscat pe deget.Mainile mele miros a tutun. Mmm...gust de sange cu tutun...

 Astazi sunt din nou, ca in oricare alta zi, extraordinar de fericita, din motive neintelese de nimeni, nici macar de mine. :)

 Marilyn Manson - The man that you fear

Un comentariu:

  1. "Pustiul noptii evoca:
    - Filosofie!"
    era pe replay dupa ce ti-am citit postarea deci trebuia sa o scriu^^

    RăspundețiȘtergere