6 martie 2012

Back to origins!

NANA - "Rose"

Uneori e bine sa-ti amintesti cum obisnuiai sa fii, sa rememorezi clipele petrecute undeva pe o banca, de unul singur cand visai cu ochii deschisi, cand lumea intreaga era inghitita de sunetul muzicii pe care tu o ascultai, cand lururile se petreceau exact asa cum voiai tu.
  Parca ma vad acum stand pe un leagan in spatele blocului meu, privind luna , admirand cerul clar, imaginandu-mi ca sunt in Japonia si ca exist trace urmeaza sa aiba un concert, sau ca eu sunt intr-o formatie si ca ceea ce canta ele defapt cand eu. Atunci voiam sa cant la chitara, nu m-as fi dat batuta in ruptul capului si as fi mers pana in panzele albe sa-mi implinesc visul. Dar uite ca nu am facut-o... 
 Stateam ore intregi pe leaganul acela imaginandu-mi lucruri care oarecum s-au intamplat in viata reala.Imi doream sa intalnesc multi oameni, sa ma inteleg bine cu ei, sa cantam noaptea pe strada, sa mergem la concerte si  in Vama impreuna. 
 Atunci o singura persoana conta, nu ma gandeam decat la ea, fiecare lucru pe care il faceam era ocupat de prezenta ei in mintea mea...

 Astazi lucrurile sunt diferite. A trecut mai mult de jumatate de an de cand nu ma mai uit la animeuri si nu mai ascult jrock si cumva...detasarea mea de Japonaia a insemnat si detasarea de mine insami. 4 luni. 4 luni de cand cumva, ceea ce atunci nu erau decat dorinte, imagini proiectate in noapte de mintea mea au devenit fapte reale. Si ieri stateam si ma intrebam daca e mai bine asa. E adevarat, omul mereu vrea ce nu are. 
Acum am mai multi prieteni la Contacte, am trait mai multe momente frumoase, am mai multe amintiri dar cumva...imi e dor sa stau singura pe leagan, sa privesc luna si sa-mi imaginez ca nimic nu e real , ca si cand in lunile astea gandurile mele ar fi fost atat de puternice incat as fi facut eu lumea asta sa devina realitate. 
 Si cand va fi cald si imi voi lua Mp3, voi face asta din nou. Cu toate ca sunt recunoscutoare ca am intalnit cativa oameni pe care stiu ca ma pot baza si la care am ajuns sa tin, uneori e bine sa mai fiu si cum obisnuiam. 

Un comentariu:

  1. Imi amintesc de primavara anului trecut. Eram atat de happy, ma simteam bine, admiram copacii si cerul si pasarile cantand.. Era frumos. Stii cum se zice, "linistea dinaintea furtunii" :))
    Dar imi plac momentele astea de nostalgie. Cum am mers in Cipru noaptea pe plaja, cum am fumat narghilea, cum m-am urcat de nenumarate ori pe un bloc de 9 etaje..
    Schimbarile sunt uneori binevenite :)

    RăspundețiȘtergere