5 martie 2012

Wamintirile! [cuvintele cheie ale unui weekend genial]

Alternosfera - "Mariane flori"

 Printre trenuri pierdute, scos capul pe geam ca am pierdut la macaua, taxiul gresit, platit 3 lei degeaba, "cu banii aia beam o bere in the stage", omul acela pe care toti trebuie sa-l admiram ca a ajuns la concert in conditia lui, frig si doua ore jumate de dubstep, sticle insirate unele dupa altele si tigari stinse pe jos, urmeaza Alternosfera!
 Normal, galagie si inca nu stiu melodiile noi pe care le-au cantat pentru ca nu am ineles nimic. Dar imi amintesc perfect zambetele celor din jurul meu, fumul rosu inghitind tot ce misca, tigari aprinse pe scena si umbra vocalistului....
 Si nu a contat nimic, am tipat, am calact oameni pe picioare, m-am dezechlibrat de doua ori, am facut headbang si am cantat toti, in cor, intr-o sigura voce. I-am zambit celui caruia nici macar numele nu i-l stiu, cel care era in carut, dar care si-a acceptat conditia si se vedea doar din priviri ce om amabil e.Am filmat, dar nu se aud bine melodiile.
 Si-mi mai amintesc ca nu auzeam nimic, ca imi era ciuda ca el nu are nimic, ca eram fericita pentru ca eram acolo toti, ca muream de frig si cum am cautat jumatate de ora fast food-ul car era atat de aproape pentru ca eram lihniti. Cuml-a intrebat pe politist unde e un non stop la ora aia :)) ca am filmat in fast food.
 Ca am jucat carti pe jos, sau am incercat si am ascultat Trinitas :)) , ca am stat 10 minute pe jos apoi mi-am bagat picioarele si m-am dus in camera cealalta unde nu-l stiam decat pe un tip.Ca i-am luat locul altuia in pat si ala a vorbit despre cat de avangardist e totul jumate de ora :)). Si nu voi uita de a doua zi in care o prietena s-a asezat pe dulap sa doarma [da, foarte comic :))] si s-a ales cu diferite obiecte agate de mana, ca in loc sa spuna "nu sunt orice fata pe care s-o numesti taratura " a spus "nu sunt orice fel de taratura", de liftul in care am crezut ca am ramas blocati, metanii in fata magazinului de muzica si bere in fata bisericii.
 De cum au platit aproape 10 lei si-au adormit la film, ca am ajuns acas asi am dormit pe canapea dar mai era putin si venea microbuzul si A. a luat plapuma si s-a asezat in fata soarelui  si apoi urmeaza replica  "Invelit nu, soare nu, bere nu, lasa-ma si pe mine sa traiesc! ":)) Si apropo de replici "Esti batut in cap" "batut in cuie esti tu ba!" :)) "Obisnuiam sa-mi omor parintii pana cand mi-am luat o sageata in genunchi" etc:))   
  Anwyay, microbuzul l-am pierdut si a alergat degeaba dupa el, dar am ajuns cumva acasa. Cert este ca nu voi uita weekendul asta genial niciodata, si nu e vorba despre Alternosfera, e vorba de tot ce s-a intamplat <3 

Un comentariu: