26 iunie 2012

Generalizari

Alternosfera - "Arunca-mi"


  "Carpe diem", huh? Trasieste in prezent pentru ca nu are ce se sa se intample, traieste clipa, traieste-ti tineretea. Nu stiu cum isi traiesc  altii tineretea dar din ceea ce am vazut si am auzit eu , multi si-o traiesc band, petrecand, facandu-si prieteni, calatorind, mergand la concerte si alte din astea. Dar cum sa-ti traiesti viata cand sunt meru oameni care au ceva de zis? Care isi baga permanent nasul in treaba ta si daca nu esti una din acele persoane careia sa nu-i pese de nimeni si de nimic, te afecteaza. Nu te lasa sa te bucuri in totalitate.
 Stiu ca multi ar zice "as vrea sa fiu si eu unul din cei carora nu le pasa de nimic, sa nu-mi fac griji pentru ziua de maine, sa nu ma ingrijorez ca se intampla nu stiu ce cu x sau cu y, ca-mi vine copilul in casa la ora 5 dimineata " dra ma intreb ... de ce nu esti?  Daca tot vrei sa-ti traiesti viata , in primul rand nu te stresa. Sunt tot felul de motto-uri , de citate...chestii din filme care te invata sa nu te stresezi si noi cu toate astea, in incercarea noastra de a deveni responsabili, devenim niste paranoici, niste persoane bolnave de nervi.
 NU sa fii responsabil nu inseamna sa te dai peste cap gandindu-te la chestii care nu se vor intampla niciodata. Daca vrei sa fii o persoana cu picioarele pe pamant gandeste-te la consecintele faptelor tale, dar nu duce asta la extrem. Nimic dus la extrem nu e bun....

  Acum... nu vreau sa dezvolt ideea asta pana in panzele albe si sa para intinsa rau de tot, doar de dragul postarii... ma gandeam sa share-uiesc blogul pe facebook, pe care , n-am idee. Dar nu pentru vizualizari sau pentru cei  care dau follow. ci ca oamenii sa-si faca o idee cam despre cum gandesc eu pentru ca atunci cand esti undeva cu mai multe persoane e desutl de dificil sa incepeti sa discutati , sa iti dai seama cum gandeste x sau y [decat daca persoana respectiva vorbeste mult], dar nu e cazul meu.Eu ascult..Mi se pare mai tare sa asculti ce are unu` de zis si sa-ti dai seama cum e, sa aflii macar putin cam ce e in capul lui decat sa incerci sa-ti greci mintea cu ce ai putea sa zici. N-am fost decat in cazuri foarte rare cea care sparge gheata. Asta cand am de-aface cu persoane pe care le-am vazut pentru prima data. Adica, fara sa fie macar o persoana pe care o cunosc. Atunci curiozitatea ma indeamna sa pun intrebari, sa aflu cat mai multe de la cel din fata mea.  Bine... faza rea e ca ma plictisesc de oameni... cred am mai scris asta. N-am idee cum de am prietenii pe care ii am. Ce le place la mine, de ce mai tin legatura cu mine. Chiar, va rog frumos zice-ti-mi de ce. Sunt foarte curioasa. Lasati un comm sau ceva de genul asta.
  Pfff....am uitat despre ce scriam. Si ma gandesc la tot felul de subiecte dar sunt lucruri care au fost spuse de altii , sau lucruri pe care le-am auzit in seara asta si daca tot scriu ceva macar sa scriu ceva ce e al meu. Daca tot n-am nicio tema si practic asta e un ...monolog haotic.

  Alternosfera - "Femeia Nordica" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu