8 iunie 2012

Haos

HIM - "For you"

Stii cum e cand esti bagat intr-o discutie importanta cu cineva si nu stii ce sa spui? Ai dori sa consolezi acea persoana cumva, poate pentru ca e importanta pentru tine dar nu poti spune nimic.... nimic important. Poate pentru ca ti-e teama ca ceea ce vei spune o va influenta cumva si nu vrei sa fi de vina pentru eventualul caz nefericit care i se poate intampla? E rau sa dai sfaturi...o spui din perspectiva ta si iti asumi posibilitatea in care cineva l-ar putea urma...
Imi pare rau, azi n-am niciun post lung pentru tine, nici un fel de plan al postului , e totul spontan. Ma gandeam doar la anumite chestii si mi-am propus sa le scriu. Cum ziceam: uneori se intampla sa vorbesc cu o anumita persoana lucruri importante si eu nu sunt in stare sa fac nimic...e frustrant... ma simt inutila.... Si ma intreb acum cum ajut eu defapt pe cineva. Nu sunt un prieten bun, nici nu stiu cum e un prieten bun cu adevarat , ce ar trebui sa faca. Ai regret ca nu se poate baza nimeni pe mine in totalitate..sau cel putin asta presupun eu ca e parerea lor...nu stiu daca eu m-as baza pe mine asa ca nu am cum sa gandesc asta din perspectiva altuia.
 Cand eram mica aveam sentimentul asta. Nu-mi stiam calitatile, dar stiam ca sunt un prieten bun pentur ca stateam si ascultam si incercam sa-mi bat mintea gasind o solutie pentru celalalt. Si acum fac asta, e o obisnuinta, dar spre deosebire de atunci, acum mi-e teama.
 E ciudat cum nu pot vorbi despre lucruri interesante sau importante cu personaele care ma intereseaza mai mult. De cele mai multe ori ajung sa ii privesc, sa le confirm ce spun si sa rad sau pur si simplu sa tac, dar daca as vorbi cu altcineva, mai mult ca sigur as avea multe de spus. Nu-mi pot explica chestia asta.
 Mi-e somn... vreau sa ma uit la un film dar sigur voi adormi..o sa ascult probabil HIM pana dimineata si sigur ma trezesc tarziu asa ca...noapte si ..."Hachiko", daca se intampla sa citesti vreodata postul asta fara cap si coada...imi pare rau ca de multe ori  n-am zis nimic....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu