1 iunie 2012

Noapte

Karl Sanders


Noapte.Singura lumina e cea a lunii care pare sa te ghideze. Nu stii cum ai ajuns acolo sau incoro trebuie sa o apuci, insa nu esti singur. Mergi din nou pe aceleasi carari dar intalnesti fete noi, straine. Fete care aparent iti zambesc insa sufletul lor e rece.Trecu  peste poduri din noi, aluneci, cazi, te ridici, faci eforturi incredibile pentru ca stii ca ceva...undeva... te asteapta. Ca ai fost facut pentru ceva si doar tu vei reusi sa dai de rostul desitnului tau. Uneori iti vin oameni in ajutor, insa nu cei pe care ti-i doresti tu, aceia sunt mereu departe, mereu preocupati cu altceva, poate cu propriile lor destine, poate merg fara sa tina cont de asta. De obicei e familia insa, la un moment dat, pleaca si acestia iar tu trebuie sa te lupti cu lupi sau spirite si sa interpretezi semne pentru a continua. Insa, cand esti atat de aproape incat inima nu-ti mai poate fi stapanita, totul devine negru si te trezesti in alt plan, la viata reeala.

  Asta este doar unul din exemplele viselor mele care, recunosc, sunt extraordinar de interesante si sunt sigura ca daca vreodata voi reusi sa visez pana la capat , ma vor duce spre ceva important......momentan, imi indrept directia spre altceva.

 De cand mi-am schimbat putin din stilul de viata am incetat sa mai observ ca, defapt, traiesc. Traiam pentru un scop marunt si nu am acordat importanta detaliilor: unei flori de sub piciorul meu, o pasare care se chinuie sa-si faca un cuib, un trandafir rosu printr-un gard de fier, forta pomilor, delicatetea ierbii, n-am mai incercat sa citesc pe chipurile trecatorilor ce se intampla cu ei , sa incerc sa le descopar putin din suflet...

 ....poate nici nu ar fi o idee buna. De obicei asa se intampla: descoperi sufletul cuiva si iti dai seama ca e interesant si ca ar putea merita sa nu pierzi persoana respctiva. Dar m-am gandit de atat de multe ori la asta incat nici nu mai stiu daca am scris si pe blog saud doar in mintea mea. Oricum, in final, acelasi rezultat: pleaca. Asa ca de ce sa-ti mai bati capul sa te inconjori de oameni care aparent iti plac? Macar daca o faci, fa-o bine. Nu te inconjura de persoane care nu ti se par interesante doard e dragul de a socializa. Continua sa cauti persoanele cu care esti compatibil/a, nu le da la  o parte pentru cei care e posibil sa nu dea doi bani pe ceea ce simti tu pentru ei. Si odata ce i-ai gasit, nu-i pierde!

 Nu m-am mai gandit de  mult timp la lucrurile pe care le-am mentionat la inceput, cele frumoase, importante, atunci cand incercam sa intalnesc oameni cu care sa socializez insa mereu ma gandesc ca e in regula... ca daca acele putine persoane extraordinare pe care le-am intalnit vor considera ca la un moment dat nu merita sa mai faca parte din spectacolul vietii mele, le voi multumi in mintea mea macar pentru cat a durat pentru ca, atunci,, o perioada, mi-au schimbat in totalitate gandirea iar o persoana, a reusit sa-mi schimbe viata.

 Se spune ca nimic nu e intamplator si nu pot fi mai deacord decat acum. pentru ca, printr-o simpla actiune s-au intamplat atat de multe lucruri pe care le voi tine minte permanent. si poate ca nu as fi fost in multe locuri si nu as fi facut multe lucruri daca nu ar fi fost acea zi de octombrie.

 Don`t you cry..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu