23 iunie 2012

Oameni noi


"Gone with the sin"- acoustic cover


A mai trecut o perioada din viata mea in care mi-am facut planuri inutile, mi-am construit in mintea mea un caracter imaginar si am scris conversatii pe care nu le voi purta niciodata. M-am schimbat, cred ca e normal sa se intample asta. Am castigat cativa prieteni buni si am reusit sa ma schimb, cred eu, in bine. Vacanta asta imi voi face din nefericire din nou planuri. Vreau sa merg in diferite orase sa traiesc momente de neuitat cu oameni pe care nu ii voi uita, dar nu stiu cat la suta din planurile mele se vor implini.. 
 Cineva ...continua sa-mi spuna sa nu-mi fac planuri, nu se vor implini..si cata dreptate are!

 Partea proasta este ca nu stiu daca s-au schimbat si cei din jur, daca eu i-am schimbat sau daca  imi imaginez eu totul , insa oameni la care candva tineam enorm si-au pierdut din farmec pe parcursul timpului , dupa care si-l recastiga, innebunindu-ma.
Poate toti oamenii sunt asa. Poate voi toti va aflati la un moment dat in impas si va intrebati ce s-a intamplat cu voi, de ce nu mai tineti la cineva la fel de mult. Nu s-a intamplat niciodata sa-ti fie teama ca cel sau cea pentru care ai fi facut orice alta data va fi inlocuit de altcineva? Ca sentimentele tale se vor deteriora in timp?
Dar uite unde am ajuns... nici macar nu stiu ce vreau sa spun. Cred ca incerc sa invart situatia asta pe degete, sa o ascund, poate ca mi-e frica sa recunosc ca sunt cam pierduta in incercarea mea de a gasi cate ceva bun in fiecare incat in cele din urma ajung sa nu mai vad latura negativa... si traiesc cu impresia ca cei pe care ii respect, ii iubesc sunt prea buni, perfecti chiar , iar momentul dezamagirii doare prea tare. Dar tot ce urca trebuie sa si coboare la un moment dat si daca ceea ce am spus atunci e adevarat , in mod sigur nu voi renunta la nici unul din acesti oameni, indiferent cat de "decazuti" mi s-ar parea, cu cata indiferenta as avea impresia ca ii tratez. Candva, in timp, cand cineva imi va aduce aminte de unul din ei, ceva ma va durea in adancul sufletului.
 Dar nu se pune problema de asta acum. Acum e totul bine, acum vad ce inseamna cu adevarat sa descoperi un om, sa inveti totul despre el si asta ma face multumita. Mereu spuneam ca atunci cand tii la cineva esti prea orbit de asta sa-ti mai dai seama cate defecte are acea persoana, mereu judecam oamenii care nu "gandeau la rece" insa, oarecum, mereu am facut parte din acei oameni.
Nu conteaza cati imi vor trece prin minte inainte sa apuc sa dorm sau cati imi vor fi apropiati..un lucru e sigur: nimeni nu va inlocui pe nimeni niciodata. Pentru mine toti aveti locuri separate ....


"Wicked Game"  acoustic cover

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu