2 iulie 2012

"Din pacat m-a facut maica mea..."?

Extravaganza
The only way to get rid of a temptation is to yield to it.Resist it, and your souls grows sick with longing for the things it has forbidden to itself, with desire for what its mounstrous ows have made mounstrous and unlawful. It has been said that the greatest events of the world  take place in the brain .It is the brain, and the brain only that the great sins of the world take place also.

Ce inseamna "pacatul" pentru un om? Depasirea limitelor impuse de prpria persoana? Incalcarea cuvantului din Biblie? Ce inseamna "tentatia"? Cuvintele rostite de diavol in gradina Eden?
 Oricare dintre noi suntem  tentati sa facem ceva in orice minut. E o foame care ne roade din interior si pe care daca nu o satisfaci va sfarsi prin a te ucide. Da, ai sufletul curat , teoretic, dar in realitate te-ai gandit la ce voiai sa faci , stii ca poate nu e cel mai potrivit lucru. Daca ai gandit ceva inseamna ca deja ai fost influentat de un fel de energie negativa, Unde e sufletul tau inocent, te gandesti? Dar nu esti decat un ipocrit. Nimeni nu e inocent. Toti suntem influentati: de ceilalti, de mass media, de gandurile noastre. Toti suntem indreptati spre "latura intunecata". De ce sa te minti pe tine insuti cerandu-ti iertare de la cel in care  crezi daca nu e nicio cale de intoarcere?
 Esti un pacatos, toti suntem. Te ucide foamea, te ucide lacomia, pasiunea, tentatia.
 Daca vezi ceva ce iti doresti te vei gandi la acel lucru. Dorinta nu va disparea, ea doar va fi uitata un tip.

 "The only way to get rid of a temptation is to yield to it". Asa ca , de ce sa te minti spunandu-ti ca vei fi din nou cel care erai in loc sa fii multumit cu cine esti cu adevarat? Sa te bucuri de cel care esti, sa traiesti in prezernt? Nu-ti dori niciodata sa fii altcineva. Mai ales o umbra, o iluzie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu