28 octombrie 2012

Gri

Kidney Thieves - "Crazy"

Vreau sa plec de aici ...vreau sa plec afara dintre oamenii astia falsi, oamenii astia care joaca, mint, barfesc . Vreau sa plec de langa cei care nu spun cand cred ceva despre tine. Deranjezi?Nu o vei auzi decat  din gura altuia care a auzit de la cel deranjat.
  Vreau sa plec undeva unde lumea nu e cenusie si unde oamenii , atunci cand zambesc, zambesc si cu sufletul.

 Ieri am la pregatire. Desen.Facultate. Cand am venit, nu stiam cum sa ajung in gara. Am intrebat multe persoane.Aveam miccrobuz la 17:45. L-am pierdut pentru ca fiecare ma indruma intr-o directie gresita.Pana la urma, nu te  poti baza decat pe tine....La fel cum e si in viata: multi iti vor spune multe si s-ar putea sa le urmezi sfaturile degeaba, pana la urma, tot instinctul tau conteaza cel mai mult...
Oricum, am cautat  si de doua ori am ajuns din acelasi punct din care plecasem. Am pierdut massaro, pana la urma am luat un autobuz -nu mai aveam decat banii pt prof si cei de mers acasa. Nu mi i-a luat. In timp ce tot cautam o statie, ma simteam foarte obosita.Ma dureau picioarele, ma durea in piept, eram oarecum slabita, voiam doar sa ma asez undeva sau sa ajung acasa si sa dorm. La un mom dat, am trecut pe alnga niste fete. Atunci una m-a intrebat cu un ton ironic, de superioritate "Ce-i cu tine mai fata?", ca apoi sa rada si sa mearga mai departe. Oare chiar atat de rau aratam?Oare chiar atat de ratacita imi era privirea si chiar atat de mult mi se citea disperarea pe fata incat sa fiu intrebata asta? Pentru ca da, eram disperata. Credeam ca voi pierde si celalt microbuz, cu toate ca era abia peste o ora. Nu stiam cat era ceasul -telefonul meu era dereglat.

  Si daca tot e sa vorbesc despre disperare -am gasit niste catei azi. Mici, vreo 4-5.Din fericire au mama.Dar mai era unul acolo care a fost fatat acum cateva ore dupa cum arata. Scheuna, se chinuia sa aujunga undeva. L-am luat si l-am dus printre ceilalti.Sper ca a reusit si el sa manance ceva. Oare cat de rai pot fi oamenii care fac asta? Cum a putut sa ARUNCE un caine atat de mic? Cat jumatate de palma....Oamenilor nu le pasa, oamenilor nu le pasa nici macar de ei insisi sau , mai bine zis, de altii ca ei -si eu am pretentiile astea.
Ati dona pentru un caine?SAu pentru un copil?Pentru un bolnav, pentru un batran, ati da macar 2 lei?! Acum va ganditi la motive. "Imi trebuie pentru scoala." "M-ar omori mama daca ar afla". "De ce sa dau pt un caine care nu e al meu". s.a.m.d.
 Rusine...!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu