26 decembrie 2012

Vreau sa simt Iasiul

Travka -"Vreau sa simt Praga"

 Tocmai ma gandeam la cum ar fi pentru colega mea de apartament,camera...ce-o fi , sa ma aiba colega pe mine: ar fi peste tot numai tempera, probabil, in bucatarie , in loc sa gaseasca linguri si furcultie, ar gasi pensule iar in frigider cine stie ce solutie necesara pt pictat...sau in dulap. In afara de asta, peste tot ar fi numai creioane, haine, schite, haine murdare de vopsea,  hartii, fotografii, tablouri , masti, bucati de material, ace si sper, o masina de cusut.
  Uneori, cand as avea chef, as dezvalui latura mea punk : smoking in a red room, listening to sex pistols or at least, some rock band, drinking a black beer and working on my latest idea: a red dress, teared, with black lace . Altadata, latura ...ladylike? Veche? Pasionata de anii aceia ai elegantei ..dar nu m-as duce foarte mult in trecut, m-as opri la ;-? Anii 50? Ascultand muzica la pian , jazz, I guess:-? Ceva Gen The Crave - "jelly..." jelly ceva, nu-mi amintesc. Si as lucra la o rochie simpla, alba, "aruncata" , parca asa e termenul :)) cu pliuri din matase neagra si poate un cordon din catifea neagra:-? Subtire. Lung.
   Altadata, m-as intoarce mai mult in trecut. As avea un pahar de vin pe masa si as asculta muzica clasica. As lucra la rochia albastra, cu trandafiri albastrii, la care visez de mult timp si as aprinde  lumanari. Sau poate mi-ar fi pofta de Japonia, poate mi-as pune muzica la shimasen , sau , de ce nu, muzica irlandeza? Oricum ar fi, lucruile astea s-ar petrece in Iasi.Si da, nu va fi asa acum imi doresc eu ..intai trebuie sa intru!Si sa ma pun pe munca....
   Dar tot timpul ma gandesc sa desenez seara, obosesc, ma chinui la desen, il stric,  vad asta, renunt, reiau peste  doua spatamani... Saptamana viitoare trebuie sa lucrez mult. Si nu voi lucra singura, asta e bine, are cine sa se tina  de mine :)) .
  Sper sa nu am o inceata la minte ca si colega de apartament, vreau cineva care sa-nu ingradeasca libertatea >.< Si sa ma inteleg cu acea persoana , sa nu ma controleze sau sa fie ...sa incerce! sa fie manipulativa, sa-si bage nasul, sau , mai rau, sa fie o persoana care are o singura idee si o urmeaza cu sfintenie sau ...o fanatica! Ar fi groaznic. Dar as rade permanent de ea. Vreau  pe cineva cu care sa ma inteleg, sa am liniste dar sa pot sa si vorbesc, sa ne putem plimba, sa bem o cafea ascultand muzica buna si mancand ciocolata, sa  vorbim despre calatorii , sa nu fim cele mai bune prietene. Cei mai buni prieteni vin cu multe obligatii. Mie imi plac prietenii fara obligatii. Fara "ma simt rau, sprijina-ma". Eu sprijin pe cine simt ca merita, nu pentru ca  prietenia o cere! Vreau sa am prieteni cu care sa pot vorbi fara sa ma gandesc la ce ar trebui sa le raspund si totusi, fara sa fie nevoie sa le zic "te rog nu mai zi". Acei oameni sunt groaznici . Cei fata de care simti ca trebuie sa iti iei anumite masuri de precautie.
 Si oh! Apropo de asta: ciudata iarna... persoana de a carei prezenta credeam ca ma voi bucura cel mai mult, nu mai prezinta interes. De ce oare? Inca nu stiu deloc cum e si nu  ...nu renunt cand vine vorba de cineva de al carui caracter sunt interesata...Plictiseala, poate, raceala, indiferenta, renuntare, in niciun caz! Maybe I`m slowly growing up. ..                                                                                                                                      No, I`m not.
Urma - "Buy me with a coffee"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu