5 februarie 2013

Cat de normal!

Sweeny  Todd soundtrack - "Epiphany"

Asadar....am tot scris despre societate, despre oameni despre opinia mea in legatura cu lucrurile astea, dar despre mine?Initial trebuia sa scriu numai despre mine, de fiecare data cand ma simteam rau in legatura cu ceva , sa scriu aici. Nu am mai facut asta si nu regret, nici macar nu stiam ca  am parerea aceea in legatura cu unele lucruri. Dar in ultima vreme...old flames came back.
Ma tot gandesc la astea 5 luni pana la facultate, cum as putea sa le valorific si ma refer aici la relatiile cu ceilalti.Practic...in 5 luni ma mut de acasa, mai vin doar in vacanta. Ta-daa...m-a cam luat pe nepregatite. 
Orasul asta in imperfectiunea lui si toate lucrurile prin care am trecut aici, imi vor lipsi. Toate amintirile legate de parc, de dealuri, de izvoare... Dar mai ales oamenii. Ma rog....familia si inca cineva.
Mda...Iasi... cam mare diferenta.Imi va fi dor.
Odata eram in  sufragerie si mama era atenta la televizor si gandindu-ma foarte mult la asta am ajuns sa consider ca e ceva perfect normal si din punctul de vedere al altora. Asadar, ma gandeam cum ar fi sa zic la un moment dat :" SOoo I fell in love with a girl." Si era caat pe ce sa zic .Dar constiinta a pus o bariera si poate e mai bine asa. ...sigur e mai bine asa! 
But it`s not helping that I see her everyday and then I dream everynight about another one,does it?:)) 
Postarea asta... are legatura cu senzatiile ciudate din ultima vreme. Poate se leaga de asta. De nostalgie. Poate e altceva, impacienta....teama. Nu prea am idee....Stiu doar ca e mult stres si eu incerc sa-l ignor si ma trezesc cu totul pe ultima suta de metri si asta ma face mai stresata decat sunt si  ma panichez. 
Si sunt atatea lucruri in legatura cu care ma pot panica!
Well...inca mai e iarna, acei cativa oameni pe care doream sa ii vad se pare ca se intorc^^. Cateva zile fara nostalgia asta stupida imi vor prinde bine.
So yeah, I might get used to the sensation. With the sensation? Hmm..

Iron Maiden - "Fear of the dark"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu