2 martie 2013

Primavara incepe cu bineStiu ca nu am mai scris de foarte mult timp pe blog si am cateva noutati. Daca mai sunteti interesati sa cititi ceea  ce scriu aici ,tin sa va anunt ca viata din a XII-a e cu adevarat stresanta. Sunt foarte multe teste, foarte multe responsabilitati, noi dam in jur de 4 simulari: doua la clasa si alte doua pe liceu si canitatea de informatie e mare. Apoi mai este si pregatirea pentru facultate. In martie ma duc sa-mi plang sufletul cand voi vedea lucrarile facute de cei din Iasi si imi voi da seama ca nu sunt suficient de buna inca. Si-mi tot spun ca trebuie sa muncesc mult, sunt constienta de asta.

  Apoi urmeaza alte lucruri: lucruri de care esti interesat [la mine sunt calatoriile,antichitatile si cartile, cel putin pe moment. A, da, si placa neagra de desen!] , apoi diferite abilitati pe care poate observi ca le ai dintr-o data. E si mai mult stres, incercand sa le conectezi si asta cel putin pe mine, ma face sa ma simt nebuna uneori. Apoi sunt oamenii pe care nu iti doresti sa ii neglijezi: bunicii pe care nu i-ai vizitat des, nani de botezi cu care nu ai vorbit multe, veri cu care te intalnesti rar, verisori mici cu care de abia asteptati sa te joci, prieteni cu care nu ai iesit suficient. Si iti dai seama ca a venit iulie si te intrebi unde s-a dus tot timpul din iarna si pe ce s-a dus primavara.
  Ziua de ieri a fost superba, mi-a dat extraordinar de multa speranta ca , de aceasta data, primavara va fi punctuala. Sperantele mele au fost irosite cu primii fulgi de azi.Am inceput ziua in forta, cu trezirea la 6.00, lucru care nu imi este deloc caracteristic. Apoi a urmat un drum lung in care am dormit. Nu stiu cand am ajuns la destinatie. Liceul in care am dat olimpiada era plin de picturi si colaje si mi-a facut mare placere sa ma plimb pe holurile lui.In timpul lucrarii, mi-a venit o idee excelenta pentru un tablou pe care sper ca voi ajunge sa il realizez. Am terminat si am mers in cautare de un local in care sa mancam.Cu toate ca am mers extraordinar de mult si deja deliram din cauza deshidratarii si a foamei, am rezistat cu brio pana in momentul in care am dat de fast-food-ul la care doream sa ajungem. Am gasit un Irish pub pe care cu siguranta il voi incerca cand voi mai merge acolo. Mi-am luat o carte.Se numeste "Falsificatorii realului". Am luat-o in fuga, autocarul nu ne mai astepta. Am crezut ca e  beletristica dar se pare ca este vorba de o organizatie secreta si despre adevarurile din spatele un probleme ca descoperirea Americii, sau Laika trimisa in spatiu,

 Insa primavara a inceput bine! A inceput bien pentru ca astazi am avut o zi plina, in loc sa stau in fata monitorului.A inceput bine pentru ca am descoperit ca am lucruri in comun cu un om pe care tot timpul l-am considerat inaccesibil mie si, cu toate ca a contribuit si el la cresterea mea de cand eram mica, nu stiu daca si-ar fi inchipuit ca as gandi asa in legatura cu anumite subiecte. Mi-a imprumutat "Shogun", eu am primul volum, insa ii lipsesc ultimele pagini. Am o lista imensa de carti pe care vreau sa le citesc acum si prefer sa citesc decat sa imi obosesc ochii si mai mult, la calculator. In sfarsit am ajuns la concluzia asta!
 Recomand "Sezonul otravit" de Tasha Alexander. Face parte din seria "Lady Emily" .Din pacate, cred ca restul volumelor se gasesc pe net, in engleza.

 O primavara superba va doresc! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu