9 decembrie 2013

Perfect

In ultimele saptamani m-am intrebat de multe ori " oare lucrurile pot sa fie mai bune de atat?" Am intalnit multe persoane in ultima vreme, oameni alaturi de care ma simt bine si  care se implica in niste lucruri extraordinare.Oameni cu care am avut ocazia  sa discut [cu unii mai mult, cu altii mai putin] si sa realizez ca aparentele intr-adevar insala, atat atunci cand  vine vorba de mine, cat si de ei.Daca la inceputul anului universitar imi spuneam ca nu voi rezista presiunilor, atmosferei, partii asteia extrovertite care imi lipsea cu desavarsire.Chiar facusem un test la un curs si mi-a iesit  instabil,ambivert [ cu tendinta mai mare spre introvertit ],melancolico-coleric [cum?!].Ma intreb, daca as da acum acelasi test, ce mi-ar iesi?
  Am reusit sa ma organizez mai bine decat am crezut ca o voi face, sa ma implic in mai multe decat eu, o persoana care abia daca iesea pe afara sa se inalneasca cu niste prieteni ,nu credeam ca ma voi imoplica si ca ma voi si tine de aceste lucruri.Da, e adevarat, am ceva experienta din timpul liceului insa totul pare ca s-a inmiit si s-a inmiit in  bine! De ceva timp tot apar oportunitati pe care eu trebuie sa  le iau  sa le valorific invatand din ele.
 In seara aceasta totul este foarte...relaxant.Ceva muzica buna, ceva prieteni [si de data asta nu mai sunt 15 ci doar 2-3 ] si pur si simplu atmosfera asta linistitoare care nu credeam ca va mai veni/Poate fi linistea dinaintea furtunii, avand in vederee ca ma voi duce sa invat curand insa ma bucur de ea, ma bucur de astfel de momente cand stau si ma bucur de prezent ,pt. ca sunt etxrem de rare!
  Asadar....orice ati face, bucurati-va de lucrurile marunte si luati absolut orice oportunitate,Nu lasati nimic sa treaca pentru ca va veti intreba "Ce ar fi fost daca....?"

 Guns`n`roses - Sweet child `o mine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu